Onze diensten

Last van lekkages? Problemen met uw CV-ketel? Bij ons kunt u terecht voor een professionele oplossing en vakkundige services.

CV-ketel onderhoud

Een CV-ketel is een belangrijk onderdeel van uw woning of uw bedrijf. Het zorgt ervoor dat u lekker warm kunt douchen en dat u er in de winter lekker warm bij zit. Vervelend als u met een kapotte ketel komt te zitten. Om de kans op een storing zo klein mogelijk te houden raden wij u aan om één maal per jaar uw ketel te laten controleren.

Heeft u te kampen met een storing? Wij kunnen u helpen met een passende reparatie. Wij lopen de ketel na en vervangen het kapotte onderdeel. Mocht de ketel niet meer te repareren zijn dan kunnen wij u ook voorzien van een nieuwe CV-ketel.

Dakbedekking

Kapotte dakbedekking kan zorgen voor lekkage in uw woning. Zeker als u een plat dak geeft. Wanneer u dit niet laat repareren kan dit gevolgen hebben voor het houtwerk in uw woning. Daarnaast kunt u last krijgen van schimmel en vochtplekken in muren of plafonds. Daarom is het onderhoud van uw dak belangrijk. Wij kunnen uw dak controleren op beginnende slijtage en scheurtjes en met u tot een passende oplossing komen om waterschade te voorkomen.

Gas

Gaat u verbouwen of aanbouwen dan krijgt u waarschijnlijk te maken met het aanleggen en aansluiten van uw gas. U kunt ons inschakelen voor de aanleg en aansluiting van uw gas, maar ook voor onderhoud of het verhelpen van een mogelijk gaslek. Denkt u dat u een gaslek heeft? Draai dan zo snel mogelijk de gaskraan dicht en zet de ramen en deuren open zodat het gas vervliegt. Wij kunnen vervolgens uw gaslek opsporen en verhelpen.

Lekkage

In uw woning kunt u last hebben van verschillende vormen van lekkage. Denk hierbij aan lekkage aan uw dak, lekkage aan uw afvoer of aan uw leidingen. Vermoed u dat u last heb van een lekkage? Wacht dan niet te lang en neem contact met ons op.